STINT PICKUP

Rijden op eigen terrein.

De Stint Pickup is onder de Europese machinerichtlijn (CE markering) toegestaan om te rijden op eigen terrein. Het is een duurzame oplossing voor de groenvoorziening en huishouding op vakantieparken.

Ook voor werkzaamheden op het gebied van schoonmaak, service & onderhoud op eigen terrein is de Pickup een uitkomst. De Stint Pickup is multifunctioneel, heeft ruimte voor een europallet en heeft een laadcapaciteit van 300 kg.

De Stint Pickup kan ook besteld worden voor de openbare weg. Meer informatie vind je op de pagina Pickup voor de openbare weg.

toolboxen

De Pickup wordt uitgevoerd met twee kleine toolboxen en één grote toolbox. De kleine boxen zijn handig voor persoonlijke spullen of grijpvoorraad. De grote afsluitbare opbergbox kan los in het laadgedeelte worden gehangen en is ideaal voor gereedschap.

LAADKLEP & BINDRAILS

De voorzijde van de laadruimte kan geopend worden om eenvoudig te laden en lossen. Verder is de laadruimte voorzien van bindrails waarop schroefverbindingen of spanogen bevestigd kunnen worden. Zo kan de lading op een EUR-pallet goed vastgezet worden.

LAADRUIMTE

De bestuurdersplaats is zeer compact, waardoor er meer ruimte is voor lading. In de laadruimte past een europallet. De laad-ruimte kan ook worden uitgerust met maatwerk voertuiginrichting om een mobiele
werkplek te creëren.

Actieradius

35 of 70 km

Snelheid

Max. 17 km/u

Accu

Lithium-ion

Draaicirkel

570 cm

Lengte

218 cm

Breedte

100 cm

Hoogte

139 cm

Grondspeling

15,5 cm

Informatie of PROEFRIT aanvragen

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn met een Stint Pickup? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Je kunt ook eerst een proefrit aanvragen. We komen dan bij jou op locatie langs met een Pickup om te zien of deze past binnen de organisatie.

Op onze downloadpagina vind je PDF orderformulieren voor het bestellen van een Stint Pickup.

MEER INFORMATIE

TOP


Mobilitum per 1 april dealer van de BSO bus, Cargo en Pickup


Per 1 april 2024 verzorgt Mobilitum alle dienstverlening rondom de BSO bus, Cargo & Pickup. Je kunt alle informatie over deze voertuigen vinden op de website van Mobilitum.

Ga naar Mobilitum.com

Dit zal sluiten in 0 seconden