De Stint Pickup is onder de Europese machinerichtlijn (CE markering) toegestaan om te rijden op eigen terrein. Het is een duurzame oplossing voor de groenvoorziening en huishouding op vakantieparken. Ook voor schoonmaak-, service- & onderhouds-werkzaamheden op eigen terrein is de Pickup een uitkomst.

De Stint Pickup is multifunctioneel, heeft ruimte voor een europallet en heeft een laadcapaciteit van 350 kg.

De Europese versie van de Stint Pickup voor de openbare weg, is leverbaar vanaf januari 2023. Meer informatie vind je op onze zusterpagina Mobilitum.com.

toolboxen

De Pickup wordt uitgevoerd met twee kleine toolboxen en één grote toolbox. De kleine boxen zijn handig voor persoonlijke spullen of grijpvoorraad. De grote afsluitbare opbergbox kan los in het laadgedeelte worden gehangen en is ideaal voor gereedschap.

LAADKLEP & BINDRAILS

De voorzijde van de laadruimte kan geopend worden om eenvoudig te laden en lossen. Verder is de laadruimte voorzien van bindrails waarop schroefverbindingen of spanogen bevestigd kunnen worden. Zo kan de lading op een EUR-pallet goed vastgezet worden.

LAADRUIMTE

De bestuurdersplaats is zeer compact, waardoor er meer ruimte is voor lading. In de laadruimte past een europallet. De laad-ruimte kan ook worden uitgerust met maatwerk voertuiginrichting om een mobiele
werkplek te creëren.

Actieradius

35 of 70 km

Snelheid

Max. 17 km/u

Accu

Lithium-ion

Draaicirkel

570 cm

Lengte

218 cm

Breedte

100 cm

Hoogte

139 cm

Grondspeling

15,5 cm

OFFERTE of PROEFRIT

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor een Stint Pickup? Vraag dan hieronder een offerte aan. Je kunt ook eerst een proefrit aanvragen. We komen dan bij jou op locatie langs met een Pickup om te zien of deze past binnen de organisatie.

Op onze downloadpagina vind je PDF orderformulieren voor Koop of Abonnement voor het bestellen van een Stint Pickup.

MEER INFORMATIE

TOP