De Stint Pickup is een duurzame oplossing voor de groenvoorziening en huishouding op vakantieparken. Ook voor schoonmaak-, service- & onderhoudswerkzaamheden op eigen terrein is de Pickup een uitkomst.

De Stint Pickup is multifunctioneel, heeft ruimte voor een EURO-pallet en heeft een laadcapaciteit van 350 kg.

toolboxen

De Pickup wordt uitgevoerd met twee kleine toolboxen en één grote toolbox. De kleine boxen zijn handig voor persoonlijke spullen of grijpvoorraad. De grote afsluitbare opbergbox kan los in het laadgedeelte worden gehangen en is ideaal voor gereedschap.

LAADKLEP & BINDRAILS

De voorzijde van de laadruimte kan geopend worden om eenvoudig te laden en lossen. Verder is de laadruimte voorzien van bindrails waarop schroefverbindingen of spanogen bevestigd kunnen worden. Zo kan de lading op een EUR-pallet goed vastgezet worden.

ROBUUST

De carrosserie van de Pickup is gemaakt van HDPE materiaal. Door dit materiaal en door de dubbele wanden is de Pickup zeer robuust

Actieradius

25 of 50 km

Snelheid

Max. 17,2 km/u

Accu

Lithium-ion

Draaicirkel

570 cm

Lengte

218 cm

Breedte

100 cm

Hoogte

139 cm

Grondspeling

15,5 cm

BESTELLEN PICKUP

De orderformulieren voor het Pickup abonnement en voor het kopen van een Pickup zijn hieronder te downloaden. De PDF formulieren zijn (op een computer) digitaal in te vullen en direct te versturen naar info@stint.nl. Mocht dit niet lukken sturen wij u graag een digitaal invulbaar orderformulier per e-mail toe.

MEER INFORMATIE

TOP