Stint CARGO

Last Mile Delivery.

De Stint Cargo is een licht elektrisch voertuig, ontwikkeld voor gebruik in dichtbevolkte stedelijke gebieden. Veelzijdig en zeer geschikt voor pakketbezorging in de Last Mile. Met een actieradius van 42 of 84 km heeft de accu genoeg vermogen voor lange routes met veel stops. Met een laadcapaciteit van 250 kg zijn er talloze activiteiten die de Cargo kan ondersteunen. 

Creëer een mobiele werkplek met machines of gereedschap

Met een mobiele stroomvoorziening en ingebouwd gereedschap is alles bij de hand voor bijvoorbeeld service- of onderhoudswerk in de binnenstad. De vleugeldeuren bieden snelle en gemakkelijke toegang tot de laadruimte en kunnen aan beide zijden worden geopend. 

Rijden op de openbare weg

De Stint Cargo heeft Europese goedkeuring ontvangen en is toegelaten om op de openbare weg te rijden. De plek van de Stint op de weg is het fietspad.

ACCUPAKKET

De Stint is te bestellen met een Lithium LFP accupakket in de formaten medium (100Ah) of groot (200Ah). Met een volle accu heeft de Stint dan een actieradius van 42 km of 84 km.

Laadruimte

De laadruimte biedt plaats aan 250 kg lading en heeft een inhoud van 1,2 m3.  De laadruimte kan voorzien worden van een bedrijfswageninrichting op maat.

KEYLESS GO SYSTEEM

De Stuyf Cargo is uitgerust met een keyless access en keyless drive systeem. Binnen een bereik van drie meter heeft de bestuurder sleutelloze toegang tot de opbergruimte. Een tijdwinst tijdens lange routes met veel stops.

Actieradius

42 of 84 km

Snelheid

20 km/u

Laadcapaciteit

250 kg

Laadvolume

1,2 m3

Laadruimte

160 x 95 x 80 cm

Rijbewijs vereist

AM of B

Helmplicht

Ja

Kentekenplaat

Blauw (snorfiets)

Plaats op de weg

Fietspad

Categorie

L6e

Motor

1700W

Accu

Lithium LFP

Accucapaciteit

100Ah of 200Ah

Lengte

242 cm

Breedte

100 cm

Informatie aanvragen

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn met een Stint Cargo? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Je kunt ook eerst een proefrit aanvragen. We komen dan bij jou op locatie langs met een Stint om te zien of deze past binnen de organisatie.

MEER INFORMATIE

TOP