Stint BSO BUS

10 kinderen ophalen bij school.

Pedagogisch medewerkers halen eenvoudig en zelfstandig kinderen op bij scholen met de elektrische Stint BSO bus. Speciaal ontwikkeld voor de Buitenschoolse opvang, is de Stint dé oplossing voor het vervoer van 10 kinderen tegelijkertijd.

Door het inzetten van de BSO bus zijn er geen taxivoertuigen of grote bussen meer nodig, wat weer bijdraagt aan een veilige verkeerssituatie rondom scholen.

Wil je de BSO bus eerst zien en proberen? Vraag eenvoudig een proefrit aan en we komen met een BSO bus naar jouw locatie toe.

kantelbeveiliging

De BSO bus is voorzien van kantelbeveiliging om de veiligheid van inzittenden te vergroten. In het geval het voertuig kantelt voorkomt de kantelbeveiliging dat inzittenden bekneld kunnen raken.

BESTUURDERSSTEUN

De BSO bus is voorzien van een bestuurders-steun. De bestuurder kan tijdens het rijden met de binnenkant van de bovenbenen tegen de bestuurderssteun aan leunen, om zo meer stabiliteit te verkrijgen in de bochten.

regenkap

De BSO bus kan worden geleverd met een regenkap waardoor de kinderen bij slecht weer beschut zitten. Door het transparante ontwerp heeft de bestuurder goed zicht op de kinderen.

Actieradius

25 km

Snelheid

Max. 17 km/u

Kinderen

Max. 10

Kg per zitplek

Max. 45 kg

Draaicirkel

570 cm

Lengte

238 cm

Breedte

112 cm

Hoogte

177 cm

BESTELLING - OFFERTE - PROEFRIT

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor een nieuwe BSO bus? Vraag dan hieronder een offerte aan voor Koop of Stintabonnement. Je kunt ook eerst een proefrit aanvragen. We komen dan bij jou op locatie langs met een BSO bus om te zien of deze past binnen de organisatie.

Wil je direct een bestelling plaatsen? Vul dan alle benodigde bestel-, aflever- en factuurgegevens in. Na het versturen van het formulier ontvang je met één werkdag de offerte in de mail. Deze kun je daarna eenvoudig accepteren of annuleren. Je zit dus nergens aan vast. Ook ontvang je direct na het versturen een kopie van je aanvraag in de mail.

CONTACT & BROCHURE

BSO bus onderhoudstips!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Hierin staan handige tips voor het onderhoud van jouw BSO bus. Bijvoorbeeld voor het oppompen van de banden of het opladen van de accu. Maar ook actuele informatie over de rijtrainingen of rijden in verschillende weersomstandigheden.

TOP