Stint BSO BUS

10 kinderen ophalen bij school.

Pedagogisch medewerkers halen eenvoudig en zelfstandig kinderen op bij scholen met de elektrische BSO bus. Speciaal ontwikkeld voor de Buitenschoolse opvang, is de Stint de perfeccte oplossing voor het vervoer van 10 kinderen. En hét alternatief voor de elektrische bakfiets.

Door het inzetten van de BSO bus zijn er geen taxivoertuigen of grote bussen meer nodig. Dit draagt bij aan een veilige verkeerssituatie rondom scholen. 

Wil je de BSO bus eerst zien en proberen? Vraag eenvoudig een proefrit aan en we komen met een BSO bus naar jouw locatie toe.

kantelbeveiliging

De BSO bus is voorzien van kantelbeveiliging om de veiligheid van inzittenden te vergroten. In het geval het voertuig kantelt voorkomt de kantelbeveiliging dat inzittenden bekneld kunnen raken.

BESTUURDERSSTEUN

De BSO bus is voorzien van een bestuurders-steun. De bestuurder kan tijdens het rijden met de binnenkant van de bovenbenen tegen de bestuurderssteun aan leunen, om zo meer stabiliteit te verkrijgen in de bochten.

regenkap

De BSO bus kan worden geleverd met een regenkap waardoor de kinderen bij slecht weer beschut zitten. Door het transparante ontwerp heeft de bestuurder goed zicht op de kinderen.

Actieradius

25 km

Snelheid

Max. 17 km/u

Kinderen

Max. 10

Kg per zitplek

Max. 45 kg

Draaicirkel

570 cm

Lengte

238 cm

Breedte

112 cm

Hoogte

177 cm

BESTELLING - OFFERTE - PROEFRIT

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor een nieuwe BSO bus? Vraag dan hieronder een offerte aan voor Koop of Stintabonnement. Je kunt ook eerst een proefrit aanvragen. We komen dan bij jou op locatie langs met een BSO bus om te zien of deze past binnen de organisatie.

Wil je direct een bestelling plaatsen? Vul dan alle benodigde bestel-, aflever- en factuurgegevens in. Na het versturen van het formulier ontvang je met één werkdag de offerte in de mail. Deze kun je daarna eenvoudig accepteren of annuleren. Je zit dus nergens aan vast. Ook ontvang je direct na het versturen een kopie van je aanvraag in de mail.

CONTACT & BROCHURE

BSO BUS KOPEN OF ABONNEMENT

In samenwerking met Friesland Lease hebben wij het Stintabonnement ontwikkeld. Dit is een maandelijks opzegbaar abonnement op mobiliteit. In het maandbedrag zijn de kosten voor o.a. de verzekering, onderhoud en service inbegrepen. Wanneer er iets mis is met de Stint zorgen wij ervoor dat u mobiel blijft.

Het abonnement is beschikbaar voor de BSO bus (en in sommige gevallen voor de Stint Pickup) en bestaat uit eenmalige aanschafkosten voor de startset en daarnaast de maandelijkse abonnementsprijs. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Iedere 5 jaar zorgen we voor een vernieuwd voertuig (startset & chassis). In de tussentijd onderhouden we het chassis waar nodig, vervangen we onderdelen en komen we langs voor service wanneer dat nodig is.

Meer informatie over het Stintabonnement vind je hier

Heb je interesse in het kopen van een BSO bus? Bekijk dan de brochure bij Downloads voor alle specificaties en de BSO bus prijs.

BSO bus vs. Stint

Wat is een BSO bus? En waarmee verschilt deze van de Stint? Allereerst is de BSO bus een totaal ander en nieuw goedgekeurd elektrisch voertuig voor de openbare weg. De enige overeenkomst tussen de BSO bus en de Stint is dat deze aan de buitenkant op elkaar lijken. De binnenkant is echter totaal verschillend. Bij downloads vind je een complete weergave van alle verschillen ten opzichte van de Stint.

BSO bus Rijtrainingen

Met de toelating van de BSO bus zijn alle bestuurders verplicht - vanuit de verzekeraar en het convenant - om een rijtraining te volgen. Deze trainingen zijn te organiseren bij stichting veilig door het verkeer, de officiële opleider voor de BSO bus rijvaardigheidstraining. 

Het lesprogramma van de BSO bus trainingen bestaat uit een online theorie en praktijk. Na het met goed gevolg afronden van beide onderdelen ontvangt de cursist een certificaat. In de training wordt aandacht besteed aan o.a. voertuigbediening, voertuigbeheersing en het vergroten van verkeersinzicht zodat de bestuurder leert om mogelijk gevaarlijke situaties te herkennen en te voorkomen. 

De praktijktraining wordt gegeven onder leiding van een WRM-gecertificeerde rij-instructeur (iemand die bevoegd is om autorijles te geven). De rijtraining bestaat uit een half uur online theorie en ongeveer twee uur praktijktraining op de openbare weg per 2 cursisten.

Meer informatie vind je hier.

BSO bus onderhoudstips!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Hierin staan handige tips voor het onderhoud van jouw BSO bus. Bijvoorbeeld voor het oppompen van de banden of het opladen van de accu. Maar ook actuele informatie over de rijtrainingen of rijden in verschillende weersomstandigheden.

TOP