BELETTERING

Bij aflevering is de Stint voorzien van het eigen logo op stickers die goed opvallen in het verkeer. Hieronder staan de ontwerpeisen en onze werkwijze voor het aanleveren van het logo.

Werkwijze

  1. Stuur het logo als vectorbestand (EPS/PDF/AI) naar onze beletteraar via: Stint@dondesign.nl
  2. Don Design maakt een ontwerp en stuurt dit naar u terug.
  3. U geeft terugkoppeling en/of akkoord.
  4. De BSO bus wordt beletterd en geleverd

Materiaal
De banken zijn gemaakt van HDPE materiaal waar de meeste standaard stickers niet op hechten. Wij werken daarom met zeer hechtende stickers met een extra lamineerlaag. Deze lamineerlaag zorgt voor bescherming van de sticker waardoor deze langer mooi blijft.

Grootte ontwerp
Het totale ontwerp neemt 1 m2 in beslag. De kleinste onderdelen van een ontwerp zijn minimaal 5 mm groot. Onderdelen van een ontwerp kleiner dan 5 mm zullen door de printmachine opbollen of kapot gaan en kunnen niet geplakt worden. Ook hebben te kleine stickers te weinig hechting waardoor deze snel loslaten.

Om tóch kleine ontwerpen te kunnen plakken, kunnen wij een ‘outline’ (rand) om het ontwerp heen zetten. Deze outline zal dan zoveel mogelijk dezelfde kleur hebben als de banken van de BSO bus.

Plaatsing stickers
De BSO bus is dubbel gekromd aan de voorkant, waardoor rechte lijnen/grassprieten rondom het voertuig niet mogelijk zijn. De sticker buigt dan aan de voorkant omlaag en sluit niet aan op de andere kant. Een ontwerp kan daarom alléén binnen de stippellijnen van onderstaande afbeelding geplaatst worden. Het is niet mogelijk om de BSO bus ‘full wrap’ te beletteren.

TOP


Mobilitum nieuwe dealer BSO bus, Cargo en Pickup


Per 1 april 2024 verzorgt Mobilitum alle dienstverlening rondom de BSO bus, Cargo & Pickup. Je kunt alle informatie over deze voertuigen vinden op de website van Mobilitum.

Ga naar Mobilitum.com

Dit zal sluiten in 0 seconden