STINT PICKUP

Onderhoud van de binnenstad.

De Stint Pickup is een licht elektrisch voertuig, ontwikkeld met en vóór gemeenten en kent vele toepassingen. Denk aan afvalinzameling, groenvoorziening en onderhoud van de autoluwe binnenstad. De Stint heeft een bereik van 42 of 84 km en een laadcapaciteit van 250 kg.

Creëer een mobiele werkplek met machines of gereedschap

In de laadruimte past een europallet waarop je machines kunt bevestigen. Bijvoorbeeld voor glasbewassing. De laadklep zorgt voor eenvoudig laden en lossen van goederen. 

Rijden op de openbare weg

De Stint Pickup heeft Europese goedkeuring ontvangen en is toegelaten om op de openbare weg te rijden. De plek van de Stint op de weg is het fietspad.

Werkzaamheden op eigen terrein?

Voor eigen terreinen is de Pickup onder CE-markering zeer geschikt. Bijvoorbeeld voor de housekeeping op vakantieparken of intern transport in een groot magazijn. Denk ook aan werkzaamheden in een voetgangersgebied, waarbij de snelheid gemaximeerd moet worden op 6 km/u. 

Heb je twijfels over welk model Pickup bij jouw werkzaamheden past? We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

 

ACCUPAKKET

De Stint Pickup is te bestellen met een Lithium LFP accupakket in de formaten medium (100Ah) of groot (200Ah). Met een volle accu heeft de Stint dan een actieradius van 42 km of 84 km.

Accessoires

De Pickup kan worden uitgevoerd met verschillende accessoires. Denk aan kleine toolboxen of een telefoonhouder bij het stuur of een grote afsluitbare toolbox in de laadruimte. Neem contact op voor de mogelijkheden.

LAADKLEP & BINDRAILS

De laadklep van de Stint Pickup is te openen om eenvoudig te laden en lossen. Verder kan de laadruimte voorzien worden van bindrails met schroefverbindingen of spanogen. Zo kan de lading op een europallet goed vastgezet worden.

Actieradius

42 of 84 km

Snelheid

20 km/u

Laadcapaciteit

250 kg

Laadvolume

1,2 m3

Rijbewijs vereist

AM of B

Helmplicht

Ja

Kentekenplaat

Blauw (snorfiets)

Plaats op de weg

Fietspad

Categorie

L6e

Motor

1700W

Accu

Lithium LFP

Accucapaciteit

100Ah of 200Ah

Lengte

230 cm

Breedte

100 cm

Hoogte

140 cm

Informatie aanvragen

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn met een Stint Pickup? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Je kunt ook eerst een proefrit aanvragen. We komen dan bij jou op locatie langs met een Pickup om te zien of deze past binnen de organisatie.

MEER INFORMATIE

TOP


Mobilitum nieuwe dealer BSO bus, Cargo en Pickup


Per 1 april 2024 verzorgt Mobilitum alle dienstverlening rondom de BSO bus, Cargo & Pickup. Je kunt alle informatie over deze voertuigen vinden op de website van Mobilitum.

Ga naar Mobilitum.com

Dit zal sluiten in 0 seconden