ABONNEMENT

In samenwerking met Friesland Lease hebben wij het Stintabonnement ontwikkeld. Dit is een maandelijks opzegbaar abonnement op mobiliteit. In het maandbedrag zijn de kosten voor o.a. de verzekering, onderhoud en service inbegrepen. Wanneer er iets mis is met de Stint zorgen wij ervoor dat u mobiel blijft.

Het abonnement is beschikbaar voor de BSO bus (en in sommige gevallen voor de Stint Pickup) en bestaat uit eenmalige aanschafkosten voor de startset en daarnaast de maandelijkse abonnementsprijs. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De startset bestaat uit de opbouw van het chassis en is uw eigendom:
- Gekleurde bak (voor de Pickup Stint) of banken (voor de BSO bus)
- Acculader
- Pomp
- Aflevering van het voertuig op locatie

In de maandelijkse abonnementsprijs is inbegrepen:
- Huur van het chassis (onderstel)
- Verzekering (niet inbegrepen bij het Pickup abonnement*)
- Onderhoud
- Service

Iedere 5 jaar zorgen we voor een vernieuwd voertuig (startset & chassis). In de tussentijd onderhouden we het chassis waar nodig, vervangen we onderdelen en komen we langs voor service wanneer dat nodig is.

Zie ook onze brochures bij Downloads voor alle specificaties en prijzen van de BSO bus.

* De Stint Pickup valt onder de machinerichtlijn 2006/42/EG en is daarmee uitgesloten van de verplichte WA-verzekering. Maar we raden wel aan om de Pickup mee te verzekeren op de zakelijke aansprakelijkheidsverzekering.


Meer informatie over het kopen van een Stint of het abonnement? Vraag een offerte aan voor één van onze modellen via info@stint.nl.

TOP


Mobilitum per 1 april dealer van de BSO bus, Cargo en Pickup


Per 1 april 2024 verzorgt Mobilitum alle dienstverlening rondom de BSO bus, Cargo & Pickup. Je kunt alle informatie over deze voertuigen vinden op de website van Mobilitum.

Ga naar Mobilitum.com

Dit zal sluiten in 0 seconden