VERZEKERING

Voor de categorie 'bijzondere bromfiets' dient de Stint dient minimaal voor Wettelijke Aansprakelijkheid verzekerd te zijn. Met de verzekeraar Steijnborg Assurantiën is een speciale Stintverzekering ontwikkeld.

De verzekering kent een WA- en Casco dekking. Zowel schade aan derden als schade aan het voertuig vallen onder de verzekeringsdekking. Voor schade aan de Stint is er een eigen risico van toepassing. De verzekering van de BSO bus kent een schade-inzittendendekking (SVI), met een maximum verzekerde som van € 1.000.000,-. De vaste verzekeringsperiode voor de verzekering loopt van 1 mei tot 1 mei van ieder jaar.

De verzekeraar bepaalt de verzekeringspremie door te kijken naar het doeleinde waarvoor de Stint gebruikt wordt, bijvoorbeeld voor het vervoer van kinderen, pakketbezorging of gemeentelijke reinigingstaken. 

Verzekeringsvoorwaarden BSO bus:

  • Een bestuurder dient minimaal 18 jaar te zijn
  • Een bestuurder dient met goed gevolg een op de Stint gerichte theorie- en rijvaardigheidstraining te hebben afgerond. Deze rijtraining kan worden aangevraagd bij Stichting Veilig door het Verkeer of bij VVCR-Prodrive. Zie ook de pagina Rijtrainingen.

     

Voor rechtstreekse vragen over de verzekering kunt u contact opnemen met Steijnborg Assurantiën:

Tel:    035 – 623 89 40
Web: Steijnborg.nl

TOP


Mobilitum per 1 april dealer van de BSO bus, Cargo en Pickup


Per 1 april 2024 verzorgt Mobilitum alle dienstverlening rondom de BSO bus, Cargo & Pickup. Je kunt alle informatie over deze voertuigen vinden op de website van Mobilitum.

Ga naar Mobilitum.com

Dit zal sluiten in 0 seconden