Contact

Stuur ons jouw vraag opmerking serviceformulier

Storingen & service

Vul het serviceformulier in en wij zorgen dat je zo snel mogelijk weer kan rijden. Ons streven is binnen 24 uur. Toch liever één van onze monteurs aan de lijn? Bel het storingsnummer.

Product & verkoopinformatie

Wil je weten of de Stint past bij jouw werkzaamheden? Wil je meer informatie over de modellen? Stuur ons een e-mail!

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag hier niet tussen? Stuur ons een e-mail via info@stint.nl

Nee, de minister van I&W heeft de toelating van de Stint tot de openbare weg ingetrokken.

Wij zijn nu hard aan het werk om de Stint 2019 weer toegelaten te krijgen door het ministerie. Zodra deze toelating is verkregen volgt op deze website meer informatie over de Stint 2019.

Check de bandenspanning van de Stint 1x per maand en pomp deze op naar 4.0 bar. Het rijden met een te lage bandenspanning zorgt ervoor dat: de actieradius afneemt; de wegligging verslechtert; er een hoger stroomverbruik is; de accu’s sneller slijten en het sturen zwaarder gaat.

Het is belangrijk voor de levensduur van de accu’s dat de Stint elke avond aan de lader staat. Als de acculader aangeeft dat het laadprogramma klaar is mag de acculader afgekoppeld worden. De Stint kan zonder probleem het hele weekend aan de lader staan, deze schakelt vanzelf uit. Het helemaal leeg rijden van de accu’s is niet goed voor de levensduur. Wanneer de Stint enkele dagen of nog langere tijd niet wordt gebruikt, is het aan te raden de Stint op de acculader aangesloten te laten.

De Stint is gemaakt voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Allereerst is het belangrijk dit niet per stopcontact te beschouwen, maar per groep in de meterkast. Er zitten vaak meerdere stopcontacten op een groep aangesloten. Standaard mag een groep belast worden tot 16 Ampère.

Het stroomverbruik op piekmomenten van de standaard lader (SPE CBHF2 - 24-30) is 6 Ampère. Er kunnen dus maximaal 2 van deze acculaders per groep worden gebruikt.

Het stroomverbruik op piekmomenten van de grote lader (SPE GREEN - 24-50) is 7,4 Ampère. Er kunnen dus maximaal 2 van deze acculaders per groep worden gebruikt.

Stintum Holding B.V.

P.C. Staalweg 50

3721 TJ Bilthoven

KVK: 52411761

BTW: NL850433095B01

Stint® is een handelsmerk van Stintum Holding B.V.