De BSO bus is de opvolger van de BSO Stint, een elektrisch voertuig ontwikkeld voor de buitenschoolse opvang.

Pedagogisch medewerkers kunnen met de BSO bus zelfstandig kinderen vervoeren van school naar de opvanglocatie. 

Hierdoor zijn er geen taxivoertuigen met chauffeurs meer nodig en draagt de BSO bus bij aan een veilige verkeerssituatie rondom scholen.

Wil je de BSO bus eerst even zien en proberen? Neem contact op voor een proefrit!

kantelbeveiliging

De BSO bus is voorzien van kantelbeveiliging om de veiligheid van inzittenden te vergroten. In het geval het voertuig kantelt voorkomt de kantelbeveiliging dat inzittenden bekneld kunnen raken.

BESTUURDERSSTEUN

De BSO bus is voorzien van een bestuurders-steun. De bestuurder kan tijdens het rijden met de binnenkant van de bovenbenen tegen de bestuurderssteun aan leunen, om zo meer stabiliteit te verkrijgen in de bochten.

regenkap

De BSO bus kan worden geleverd met een regenkap waardoor de kinderen bij slecht weer beschut zitten. Door het transparante ontwerp heeft de bestuurder goed zicht op de kinderen.

Actieradius

25 km

Snelheid

Max. 17 km/u

Kinderen

Max. 10

Kg per zitplek

Max. 45 kg

Draaicirkel

570 cm

Lengte

238 cm

Breedte

112 cm

Hoogte

177 cm

BSO BUS BESTELLEN OF OFFERTE AANVRAGEN

Je kunt hieronder een offerte aanvragen of direct een BSO bus bestellen. 

*De BSO bus is nu ook online te bestellen! Na het invullen van onderstaand orderformulier ontvang je binnen een aantal werkdagen een offerte in de mail. De bestelling is definitief wanneer je de offerte accepteert. * <nog aanpassen?

Wil je liever het orderformulier voor Koop of Stintabonnement als PDF downloaden en invullen kan dat natuurlijk ook. Ook deze vind je op de downloadpagina.

 

CONTACT - PROEFRIT - BROCHURE

TOP