samenwerking met verschillende partijen

Van coffee cruiser tot ijscowagen

Stints worden steeds vaker ingezet voor sampling campagnes, fondsenwerving, VIP vervoer of als foodtruck. De Stint verplaatst zich behendig door de stad waardoor veel consumenten bereikt kunnen worden in binnensteden, winkelcentra, op evenementen en beurzen.

Bekijk alle Projecten

In februari werkten de HartstichtingHeart BloomBrouhaha en Stint samen aan een originele fondsenwervende actie rondom Valentijnsdag. Met de eigen hartslag kan een unieke tekening van het hart worden gemaakt, een ‘Heart Bloom’. De speciaal voor deze actie gemaakte Heart Bloom App meet de hartslag via de wijsvinger en tekent daarmee een bloem. Mensen kunnen een persoonlijke boodschap toevoegen en laten printen of mailen. Deze eerste pilot was een succes en zal heel 2017 door de Hartstichting worden ingezet op evenementen en in stadscentra

  • Groot doelgroepbereik
  • Mobiele merkbeleving
  • Fieldmarketing

De Stint wordt regelmatig gebruikt voor sampling campagnes. Het uitdelen van een kleine hoeveelheid eten of drinken aan consumenten in steden is de perfecte manier om winkelend publiek kennis te laten maken met een merk. Met de Stint kunt u op één dag meerdere locaties binnen de stad bezoeken doordat hij eenvoudig is te verplaatsen. Op deze manier zijn verschillende doelgroepen op verschillende momenten te bereiken.

Een eyecatcher op straat

Sinds een aantal jaren worden Stints gebruikt als food truck. Zo rijden er al verschillende ‘Flexcafé Coffee to go’- en ‘Belicio ijsco’-Stints op de Nederlandse wegen en evenementen. Heb jij een ander idee voor een food-Stint? laat het ons weten!

City Tours, Hop on Hop off, VIP vervoer, pendeldienst.. Met de ingebouwde Loveseats in de Pick-up Stint kunnen er met gemak 2 volwassenen vervoerd worden. Daarnaast is er nog ruimte voor eventuele (kleine) koffers of handbagage.