samenwerking met Heijmans en Brover

Klein onderhoud en reparaties

Sinds zomer 2016 maakt Heijmans gebruik van de Stint voor het vervoer van gereedschap en materialen. De Stint wordt op de Technische Universiteit in Eindhoven ingezet voor klein bouwkundig onderhoud.

Bekijk alle Projecten

Medewerkers van Heijmans maken gebruik van de Stint om bouwkundige werkzaamheden te verrichten op het terrein van de Technische Universiteit in Eindhoven (TU/e). Het gebruik van de Stint biedt uitkomst bij verkeersdrukte en kleine herstelwerkzaamheden waarbij alleen handgereedschap en klein materiaal benodigd is.

Stint Special Edition
  • Wat wil jij vervoeren?
  • Wat zijn jouw plannen?
  • Wat is jouw proces?

De Stint wordt in Eindhoven toegepast voor het vervoer van gereedschap en draagt bij aan de vraag van de universiteit om overlast van gemotoriseerd verkeer op de campus te reduceren en duurzame oplossingen te stimuleren. Het gebruik van de Stint levert ook tijdwinst op. De verkeersdoorstroming van verkeer op het TU/e terrein kan slecht zijn vanwege drukte, maar de Stint manoeuvreert hier makkelijk doorheen.

De Heijmans-Stint is een samenwerking tussen Heijmans, Brover en Stint. Gezamenlijk is toegewerkt naar een uitrusting die geschikt is voor de werkzaamheden op de TU/e. De komende vijf jaar voert Heijmans onderhoud uit aan alle panden van de TU/e en wordt de Stint dagelijks ingezet.

Bron: http://www.heijmans.nl

Met de Stint ben je snel op je adres