samenwerking met Strukton Worksphere, Brover & Omnimark

Een duurzame mobiliteitsoplossing voor Strukton

Vanaf heden rijden ze rond op het terrein van de High Tech Campus Eindhoven, VDL ETG in Eindhoven en Philips Healthcare in Best: Stints in een Strukton-jasje. Het resultaat van een mooie samenwerking tussen Strukton Worksphere, Stint Urban Mobility, Brover Bedrijfswageninrichting en Omnimark.

Bekijk alle Projecten

Innovatieve mobiliteitsoplossing

Strukton Worksphere is koploper in Nederland op het gebied van realisatie, exploitatie en beheer van duurzame en gezonde leefomgevingen. Bob Nolte, inkoopmanager bij Strukton Worksphere: “We hebben als Strukton bewust gekozen voor de inzet van Stints, omdat het een praktische en schone mobiliteitsoplossing is. Een oplossing die perfect aansluit bij de innovatie- en duurzaamheidsambities van onze klanten.”

Verrassende mobiele werkplaats

Een van de Stints is bovendien voorzien van een mobiele werkplaats op maat, geleverd door Brover Bedrijfswageninrichting. Ivo Dekkers, commercieel directeur bij Brover licht toe: “De belangrijkste vereisten voor de inrichting waren flexibiliteit, wendbaarheid en duurzaamheid. Met deze drie factoren in het achterhoofd hebben we een mobiele werkplaats ontwikkeld op basis van een Dynnox-systeem gecombineerd met een Aluca-inrichting, en ingebouwd in de Stint. Dit multifunctionele verrijdbare systeem is lichtgewicht en weerbestendig. De gehele uitrusting met gereedschappen en materialen is uitneembaar, waardoor deze gemakkelijk en zonder te tillen vervoerd kan worden, óók binnen in een gebouw. Het plegen van onderhoudswerkzaamheden in en aan panden op het High Tech Campus-terrein verloopt hierdoor een stuk praktischer en sneller.”

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

“De uitstoot van CO2 moet omlaag”, zegt Ferry Heijdelberger, groepsleider Operations bij Strukton Worksphere. “Op meerdere vlakken proberen wij onze emissiedoelstellingen te realiseren. Of het nu gaat om ons leasewagenpark of in dit geval het inzetten van de Stint op onze klantlocaties. We hebben samen met Brover, Stint en Terberg Leasing een prima mobiliteitsoplossing gecreëerd. Ook onze klanten zijn er trots op dat Strukton zichtbaar initiatieven onderneemt ter bevordering van een schoner milieu. Naast de reeds ingezette e-bikes, e-bakfietsen en e-scooters zal de Stint vaker zichtbaar worden op onze werklocaties.”

Publieke herkenbaarheid

Voor een stukje herkenbaarheid zorgde Omnimark tot slot voor de belettering van de Stints. “Hoe klein of groot het te beletteren object ook is, we zijn van mening dat ieder bedrijf een optimale publieke zichtbaarheid verdient”, aldus Joost Augusteijn, key-accountmanager van Omnimark.

Bekijk de instructiefilm hier: video