STICHTING VEILIG DOOR HET VERKEER NIEUWE OPLEIDER BSO BUS RIJTRAININGEN

Stichting Veilig door het Verkeer is de officiële opleider voor de BSO bus rijtrainingen. De stichting heeft een maatschappelijk doel. Namelijk het mogelijk maken van educatie en kennisdeling op het gebied van verkeersveiligheid. Ze werken met aangesloten rijschoolhouders door het hele land.

Het lesprogramma van de BSO bus trainingen heet ‘Drivum’ en bestaat uit een online theoriegedeelte en een praktijktraining. Na het succesvol afronden van beide onderdelen ontvangt de cursist een certificaat. In de training wordt aandacht besteed aan o.a. voertuigbediening, voertuigbeheersing en het vergroten van verkeersinzicht zodat de bestuurder leert om mogelijk gevaarlijke situaties te herkennen en te voorkomen.

Meer informatie over de werkwijze en het tarief is te vinden op de pagina Rijtrainingen en op de downloadpagina.

TOP